Bergen Open 2019

Dato:
27.-29. juli 2019

Sted:
USF Verftet, Georgernes Verft 12, Bergen (kart)


Velkommen til Bergen Open 2019

27.-29. juli arrangeres Bergen Open 2019 i Bergen. Konkurransen er en del av Bergen Spillfestival som pågår mellom 26. juli til 4. august. Alt foregår på Verftet som ligger i gåavstand fra Bergen sentrum.

Vis ID ved registrering!

Alle som deltar for første gang må bekrefte identiteten sin når de kommer og registrerer seg første konkurransedag. Ta med pass eller annen identitet med bilde!

Program

Alt program ligger på WCA-siden til Bergen Open 2019. Vi starter kl 10:00 og avslutter kl 16:00 hver dag.

Pris

Bergen Spillfestival har gratis inngang på dagtid, og kubekonkurransen holder seg innenfor disse tidsrammene, slik at det blir helt gratis for som ønsker å dalta. Det er også mulig å være tilskuer uten å måtte betale. Dersom du ønsker å delta på kveldsprogrammet til Bergen Spillfestival, så må du kjøpe billett fra deres nettsider.

Samtidig oppfordres alle norske deltakere til å melde seg inn i Norges kubeforbund. Det koster kr 50,-/år. Her kan du lese om hvordan du melder deg inn.

Registrering

Fristen for påmelding har gått ut.

Fun Events

Lørdag 27. juli mellom 14:00 og 16:00 tar vi en pause fra den offisielle turneringen for å prøve ut noen uformelle og morsomme mini-konkurranser. Programmet passer for både de som har lyst til å stå på scenen for å konkurrere, og publikum som vil se noe nytt!

Ca kl 14:10: Team Blind
Team Blind er en lagkonkurranse hvor hvert lag består av to personer. Den ene personen skal holde og løse kuben, men må samtidig ha bind for øynene. Den andre personen får ikke lov til å berøre kuben, men kan gi instruksjoner til lagpartneren som holder kuben. Konkurransen krever god kommunikasjon mellom personene på laget, og er veldig gøy å delta på!

Regler: Team Blind er en uoffisiell event. Hvert lag må løse kuben 4 ganger, og laget med best average av 4 vinner. Beste og dårligste tid tas bort før snittet regnes ut. Hver person på laget må løse kuben to ganger, og gi instruksjoner to ganger. Inspeksjonstid er 15 sekund, og under inspeksjonen kan begge på laget berøre kuben, men han som skal løse må ha bind for øynene. Alle lag må ha med egne øyebind.
Alle som ønsker kan delta på Team Blind! Send e-post til vklungre@worldcubeassociation.org for å melde på et lag, eller om du mangler et lag, og trenger en lagpartner.

Ca kl 14:50: Bli-kjent-turnering – kube-cup
For å bli litt bedre kjent skal vi gjennomføre en uformell kube-cup. I hver runde finner hver deltaker en tilfeldig motstander, gjerne noen man ikke har hilst på før. De hilser, og deretter kuber de mot hverandre på tid, og taperen ryker ut. Vinneren går videre til neste runde. Til slutt gjenstår det kun to personer som må gjennom en best av tre-finale på scenen før vinneren blir kåret! Denne cupen krever ingen påmelding.

Ca kl 15:10: Mystery Events
Til vanlig konkurrerer vi i eventer som vi kan godt, og er mentalt forberedt på. Mystery events derimot, er mystiske kuber, eller lignende utfordringer som deltakerne ikke får vite om før tiden allerede er i gang. Målet er å overraske selv den mest erfarne kuber. Dette blir garantert gøy for både de som tør å delta, og de som ser på:)
Reglene er enkle: I hver runde skal to eller flere frivillige personer konkurrere på scenen, men de får ikke vite hva som er utfordringen før tiden har startet og de har løftet av boksen som skjuler den mystiske “kuben”.

WCA-delegat

Vidar Klungre:
E-post: vklungre@worldcubeassociation.org
Tlf: +47 913 70 102