Chill Out Trondheim 2018

Dato:
8.-9. desember 2018

Sted:
Auditorium R3, Realfagsbygget, NTNU, Høyskoleringen 5, Trondheim (kart)


Velkommen til Chill Out Trondheim 2018

8. og 9. desember arrangeres Chill Out Trondheim 2018 på NTNU på Gløshaugen, i auditorium R3 i Realfagbygget. Alle som kan løse Rubiks kube er velkommen til å delta.

Gløshaugen kan nås til fots eller med buss. Bussselskapet i Trondheim heter AtB, og billetter kan kjøpes gjennom appen AtB Mobillett (som har live-oppdatering av busstider). Hvis man skal nå Gløshaugen fra sentrumsområdet anbefaler vi å bruke buss nummer 5 og gå av på stoppestedet Gløshaugen. Inngangen til Realfagbygget vi anbefaler at folk bruker ligger på østsiden av bygget.

Vis ID ved registrering!

Alle som deltar for første gang må bekrefte identiteten sin når de kommer og registrerer seg første konkurransedag. Ta med pass eller annen identitet med bilde!

Dørene lukket

Dessverre er dørene til Realfagbygget lukket på helgene, og man kommer ikke inn uten adgangskort. For å komme inn under konkurransen kan man ringe 91996616 eller , så kommer vi og åpner.

Kubesalg

Folka bak https://www.rubecube.net/ kommer og selger kuber på konkurransen, så du har muligheten til å skaffe deg en kvalitetskube på konkurransen!

Program

Eventene/grenene som man kan delta i på Chill Out Trondheim 2018 er 3x3x3, 2x2x2, 4x4x4, 3×3 One-Handed, 3×3 Blindfolded, Fewest Moves, Skewb og Megaminx.

Programmet kan man finne på WCA sine sider.

Cutoff og time limit:

Når en event har en cutoff betyr det at man har 2 forsøk på å få en tid som er bedre enn cutoffen. Disse rundene er “combined rounds” og har formatet ao5/bo2. Altså, klarer man ikke å få bedre enn cutoffen får man ikke et snitt (ao5), men de to tidene man har vil fortsatt gjelde.

Time limit vil si at man blir kuttet av, man får ikke fortsette forsøket etter så lang tid har gått. I 4×4 er cutoffen 3 minutter, så hvis man kommer over det blir man med en gang stoppet og tiden blir markert som DNF. Man får gjøre resten av forsøkene selv om man går over time limiten.

I 3x3x3 Blindfolded har vi 20 minutter “cumulative”, altså 20 minutter til sammen på tre forsøk. Man kan fordele tiden som man selv vil. Det vil si at man kan bruke ca like lang tid på hver kube, eller f.eks halvparten av tiden på to forsøk.

Pris

Det er gratis å delta

Alle norske deltakere oppfordres til å melde seg inn i Kubeforbundet. Det koster kr 50,-/år. Informasjon om innmelding finnes her.

Registrering

Registrering på WCA

Regler

Vi følger de offisielle WCA-reglene, de finner du her. Deltagere som ikke har deltatt i lignende konkurranser før bør lese gjennom reglene.

Arrangører

Ulrik Bredland, Ole Nikolai Gjerseth & flere

Epost: trondheim@kubing.no

WCA-delegat

Ulrik Bredland:
E-post: ulrik@bredland.no
Tlf: +47 91996616